Glidelager

Nye INA komposittglidelager i metallpolymer muliggjør økonomiske løsninger i mange industrielle og automotive applikasjoner. De er spesielt effektive ved oscillerende bevegelser og oppnår en mange ganger høyere levetid enn lager med tradisjonelle materialer. I tillegg er alle våre nye glidelager blyfrie og dermed miljøvennlige.

Forskjellige innovative materialer sørger for et mangfold som tidligere ikke var mulig. Et utvalg lager av vedlikeholdsfrie materialer eller materialer som krever lite vedlikehold er tilgjengelig under betegnelsene E40 og E50.

De har liknende materialsammensetning: Et porøst sjikt av sintret bronse applikeres på et bærende lag av stål eller bronse og impregneres med en spesiell kunststoffblanding. Det faste smøremidlet danner en smørefilm mellom glideflatene. Dette gir lavt lydnivå og konstant lav friksjonskoeffisient i løpet av lagrets levetid.

Lagrene kan også brukes i vann eller andre medier takket være materialets høye motstand mot fuktighet. Materialets fremragende formstabilitet gjør det mulig å designe kundespesifikke deler for forskjellige rotative, lineære og oscillerende bevegelser.

Kunden kan dermed velge et produkt med optimale materialegenskaper for enhver applikasjon.

Nettsiden er designet og utviklet av SocialGrab AS!