Meny
Meny

Dimensjonssøk

 

 

For å søke etter lager på mål, er det 2 muligheter:

 

Skrive dimensjon i hurtigsøkfeltet øverst til høyre:

Skriv dimensjonene i millimeter, adskilt med "x". For dimensjoner med desimaler, bruk punktum som skilletegn (ikke komma). Trykk så enter eller klikk på knappen med forstørrelsesglasset for å få opp en liste over alle treffene, eventuelt klikk på en av varene på hurtigsøklisten som dukket opp hvis det er produktet du skal ha.

Dette fungerer også for simmerringer.

 

Lagersøk millimeter              Lagersøk i tommer

 

 

Dimensjonstabell til venstre i produktoversikten:

Hvis du er usikker på hvilke eksakte mål lageret har eller du ikke fikk treff på hurtigsøket, kan du bruke tabellen til venstre i produktmenyen:

 

Trykk på "Produkter" øverst på siden:

 

Lagersøk

 

Finn tabellen på venstre side av skjermen:

 

Lagersøk

 

Har du et lager med med et innermål som ligger en plass mellom 12 og 13 millimeter, så skriv 12 i feltet "min" og 13 i feltet "max". Merk at disse feltene godtar kun hele tall uten desimaler. Hvis du skal søke på mer enn ett mål (f.eks både innvendigmål og utvendig), skriv først inn målene i feltene for innvendig mål, og trykk deretter på "Enter"-knappen. Nettsiden vil da vise alle lager med relevante innvendigmål. Skriv deretter inn målene for utvendig dimensjon, og trykk "Enter" igjen. Gjenta for breddemål om ønskelig.

Merk at både min og max-boksene må fylles ut hvis du skal søke på et spesifikt mål, så hvis for eksempel du vet at akslingen er 12mm nøyaktig så skriver du 12 i begge boksene. En del lager kan ha mål som ligger en tidels millimeter eller mindre fra å være et helt millimetermål, så i mange tilfeller kan det være best å sette inn mål som er +/- 1mm fra det målet du tror det er, spesielt hvis du ikke finner noe når du prøver med nøyaktige millimetermål.

 

Lagersøk

  

OBS! Mange koniske rullelager i tommemål selges ikke komplett, kun som separat lagerkon og lagerskål. I slike tilfeller så må lagerkon og skål søkes opp separat. På produktskjermen, velg "Lager", deretter "Rullelager" og til sist "Koniske Rullelager".

  

Lagersøk

 

Hvis du søker etter en lagerkon så skriv inn ca. innvendig mål i tabellen og trykk "Enter", og gjenta eventuelt for breddemålet, men la boksen for utvendig mål stå tom. Er det en lagerskål du leter etter så bruker du boksen for utvendig mål og eventuelt bredde, men lar boksen for innvendig mål være tom.

 

 

Lagersøk

 

Koniske rullelager i tommemål produseres i serier der bestemte lagerkoner kun kan brukes med visse lagerskåler fra samme serie, og omvendt. Når du finner en del som har det målet du leter etter, klikk på den for å komme inn på produktskjermen. Der finner du en oversikt over alle motparter som passer sammen med den spesifikke konen eller lagerskålen, samt dimensjoner på disse, som vi har registrert i vårt system.

 

Lagersøk

 

 

Vi er selvsagt også tilgjengelig på telefon og mail for å besvare spørsmål og hjelpe deg med å finne fram til lagrene du trenger!